Facebook
 • Welkom
  Welkom bij
  YOURBOOST
  Het ontwikkelen van webshops, het verzorgen van communicatie en
  online marketing of het optimaliseren van online conversie.

Vraag een gratis demo website aan
responsive - seo - eigen beheer
onderhoud - social media

Teksten en Vertalingen

Een goede website in technisch opzicht is één, maar het gaat natuurlijk om hoe deze uw potentiële klanten aanspreekt. Goede content bestaat uit relevante teksten (en eventueel vertalingen), die ook nog eens traffic naar uw website genereert. Bezoekers moeten dus de weg naar uw site weten te vinden én ze moeten (door de content) worden aangespoord tot conversie. YourBoost biedt in dat kader diverse contentpakketten aan, die u daarbij kunnen helpen. Voor internationale klanten bieden wij tevens de mogelijkheid om teksten te vertalen. Het vertalen van de teksten op uw website zorgt meteen voor een internationale boost.

Verschillende contentpakketten

De ene tekst is de andere niet. Elke tekst moet zijn afgestemd op de doelgroep, de achterliggende doelstelling en het medium of de site waarop deze geplaatst wordt. YourBoost begrijpt dat elke tekst om een specifieke aanpak vraagt, en daarom worden er contentpakketten op maat samengesteld. Verschillende soorten teksten kunnen daarvoor worden geschreven:

 • Websiteteksten: Teksten zijn op internet van groot belang. Een goede tekst trekt niet alleen extra bezoekers naar uw website, maar deze bezoekers worden ook getriggerd om over te gaan tot conversie. Wat precies uw conversiedoel is, hangt af van uw doelstellingen. Voor het schrijven van al uw websiteteksten bent u bij ons aan het juiste adres!
 • Teksten voor landingspagina’s: Een landingspagina is gericht op een specifieke zoekterm. Mensen zoeken naar producten, diensten of informatie door middel van zoekopdrachten. Een landingspagina is dus gericht op een goede, relevante SEO-tekst, waarmee wordt gezorgd voor traffic naar uw website. Daarnaast moet een landingspagina geschreven zijn met het oog op een conversiedoel.
 • Nieuwsberichten: Voor bedrijven en organisaties zijn nieuwsberichten van groot belang. Als zij een nieuwswaardig feit naar buiten brengen, dan is het belangrijk op welke manier dat gebeurt. Een informatieve, maar tegelijkertijd interessewekkend nieuwsbericht is goed voor het bedrijfsimago en vergroot de kans op verspreiding van het bericht aanzienlijk. • Blogberichten (500 woorden) Bezoekers van een blog zijn op zoek naar waardevolle informatie. Een goede blog is dus niet alleen relevant, maar ook geschreven in een stijl die past bij het bedrijf of de organisatie. Door regelmatig blogberichten te (laten) schrijven, zorgt u voor waardevolle content voor uw doelgroep.
 • Productteksten: Verkoopt u producten (of diensten) via internet, dan is het belangrijk om daarvoor goede productteksten online te hebben staan. Een goede producttekst verkoopt niet alleen het product, maar trekt ook bezoekers naar de website. Belangrijkste is echter de focus op conversie.
 • Merkteksten: Heeft u verschillende producten van een bepaald merk in huis? Dan heeft u de kans om bezoekers aan te trekken die via zoekmachines op zoek zijn naar deze merkproducten. Door het plaatsen van merkteksten toont u zich een specialist in het betreffende merk. Een goede merktekst trekt bezoekers naar de website en zorgt voor conversie!
 • Categorie- en subcategorieteksten: Uw website is opgebouwd uit verschillende (sub)categorieën. Het is in het kader van vindbaarheid belangrijk om voor al deze pagina’s goede categorieteksten of subcategorieteksten te (laten) schrijven. Dit zorgt voor een verbeterde vindbaarheid van uw website. Neem nu contact op met YourBoost Zoveel mensen, zoveel wensen. Op het gebied van digitale content is dat niet anders. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die YourBoost te bieden heeft op het gebied van content? Wilt u teksten op maat laten schrijven? Neem dan nu contact met ons op en informeer naar onze contentpakketten!

Website vertalen

Uw website vertalen is een verstandige keuze als u in het buitenland opereert. U wilt immers ook uw buitenlandse klanten bereiken. Wanneer u ons inschakelt om uw website te vertalen, houden we rekening met structuur, vindbaarheid en conversie, alle zaken die ervoor zorgen dat u ook uw internationale bezoekers perfect van dienst kunt zijn. Of u nu direct vanuit uw cms wilt vertalen, enkele pagina’s los wilt vertalen, of een meertalige webshop runt, uw vertaling is bij ons in goede handen, YourBoost biedt de perfecte oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Juridische vertalingen
 • Beëdigde vertaling
 • Financiële vertaling
 • Mode-vertaling
 • Website vertaling
 • Webwinkel vertaling
 • Medische vertaling
 • Marketing vertaling

Vertalen via uw cms

Heeft u een website die bestaat uit meerdere pagina’s, en beheert u die pagina’s vanuit een contentmanagementsysteem (cms)? YourBoost biedt voor diverse populaire cms’en de mogelijkheid om wijzigingen of toevoegingen aan uw content automatisch door een professionele vertaler te laten vertalen. Hiermee versnelt u uw meertalige time-to-market aanzienlijk. U maakt tevens een einde aan complexe im- en exports of foutgevoelig knip- en plakwerk. Heeft u een website met cms en wilt u deze website vertalen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

Heeft u vragen?
Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op!